Demografie
- bacil
- Redakční rada
Re: Demografie
DOcela velká část holek na základce řílá že jsou lesby, samá duha, no když je tak sleduju v průběhu času, tak jsou lesby do té doby, než je na zábavě někdo přefikne a pak jsou z nich přímo stíhačky.
- Polite
- Redaktor - závislák :-)
Koľko máš rokov, ak sa smiem spýtať? 

Chcel by som byť Stalinom. Nie preto aby som bol ako on. Ale preto, aby som vedel, či mohol konať inak...
- bacil
- Redakční rada
Po zaokrouhlení 100, ale mám doma pěkněj babinec. Resp už většinou vyletěly z hnízda, ale když se sejdou...
- skflanker_
- Sponzor fóra
Demografický vývoj na Slovensku za rok 2024
Zdroj https://slovak.statistics.sk/wps/portal ... BIS9nQSEh/ z 31.03.2025 + viac info + viac štatistických grafovPočet obyvateľov Slovenska opäť klesol, hlavnou príčinou bola rekordne nízka pôrodnosť. Slovensko zaznamenalo vlani štvrtý rok po sebe pokles celkového počtu obyvateľov. Kým úmrtnosť sa už v rámci dlhodobých priemerov stabilizovala, prudký prepad pôrodnosti pokračoval. Hoci počet prisťahovaných stále prevyšoval vysťahovaných z krajiny, nedokázal kompenzovať prirodzený úbytok obyvateľstva. V Slovenskej republike na konci roka 2024 žilo celkovo 5 419 451 obyvateľov, ich počet sa medziročne znížil o viac ako 5 200 osôb. Populácia SR tak klesla už štvrtý rok za sebou, čo je prvé dlhšie trvajúce obdobie celkového úbytku obyvateľstva od vzniku samostatnej SR1). Vývoj ovplyvnil najmä prirodzený úbytok obyvateľstva spôsobený zníženou pôrodnosťou.